Go to Top

Rolls Royce Phantom

Het paradeschip van de auto industrie wereldwijd. Het hoogste haalbare op 4 wielen, ongeëvenaard in zijn klasse. Deze auto is op de assemblage van de motor en het chassis na volledig met de hand gemaakt en dit proces kan tot een jaar duren afhankelijk van de wensen van de klant. Iedere Rolls Royce wordt namelijk persoonlijk op de klant zijn of haar wens afgestemd.

Dat Rolls Royce de reputatie heeft al 100 jaar de beste auto’s te maken merkt u aan alles. De Phantom zet met zijn bijna 6 meter lengte en 2.500 kilo indrukwekkende cijfers neer. Er is geen auto die stiller en soepeler over de weg zweeft als deze. Met een fluisterstille  6.75 liter V12 motor en 130 kilo aan isolatiemateriaal wordt elk geluid buiten gehouden. U heeft alleen in de gaten dat u zich verplaatst omdat als u naar buiten kijkt u beweging waarneemt. Dit komt mede tot stand door o.a. drie dubbel gelaagd glas en banden die van binnen met een foam zijn uitgerust.

Het fijnste leer, het mooiste hout en zelfs kashmir behoren tot de gebruikte materialen. In totaal zijn er veertig panelen van hout gebruikt en u zult nagenoeg geen plastic aantreffen. Verdere bijzonderheden zijn de kenmerkende achterportieren die naar achteren toe open gaan met in de portieren een verborgen paraplu.  De achterbank wordt door klanten omschreven als “onwaarschijnlijk comfortabel” door het gebruik van stevig, doch zacht leer.

Het rijgenot wordt het best omschreven alsof u plaats neemt in een luxe fauteuil en u waant zich in een gezellige kleine huiskamer.  De motor is zo ontworpen dat de Phantom zich met zijn 453 PK zowel snel als soepel door het verkeer laat manoeuvreren. Ondanks dat het zo’n grote auto is heeft deze door zijn meesturende achterwielen geen problemen met krappe bochten.  Hij beweegt zich soepel door het verkeer maar kan zich indien nodig snel uit de voeten maken.

Iedere autoliefhebber moet eens in zijn leven zich in deze auto laten vervoeren. Of heeft u een klant die u flink in de watten wilt leggen? Of de belangrijkste gebeurtenis in een leven; de bruiloft? Voor al deze gelegenheden is de Rolls Royce Phantom de ideale auto.

De Eindhovense Taxi Dienst kan u de volgende Rolls Royces aanbieden:

  • Rolls Royce Phantom uit 2010
  • Rolls Royce Ghost uit 2016

Vraag een offerte aan!