Go to Top

Chrysler 300C limousine

Wilt u een groep van maximaal acht personen vervoeren? Heeft u ooit de stretched Chrysler 300C Limousine overwogen? Dit is weer eens wat anders dan een taxibusje en voor de passagiers vaak een hele bijzondere ervaring! Mede doordat u in een U-vorm zit heeft u een veel gezelligere stoelopstelling dan de opstelling achter elkaar wat gebruikelijk is. En met een Cocktail/Champagne bar in het midden wordt dit een rit die de passagiers zeker dichter bij elkaar gaat brengen! Privacy is maximaal gewaarborgd aangezien de ramen zodanig getint zijn dat er alleen van binnen naar buiten gekeken kan worden.

Laat u verrassen door de enorme ruimte in deze limousines die voorzien zijn van een luxe stoelen en sjiek design interieur. U zult een grote indruk maken op uw klanten en/of werknemers. De Chrysler Limousine is een klasse apart en straalt galantheid en luxe uit. Een waar genot voor iedereen die ermee vervoerd wordt. Het is zeker weer eens wat anders als een gewone taxi.

De 300C is een luxueuze, sportieve, achterwielaangedreven sedan gebouwd op het Chrysler platform. De auto werd in 2003 voor het eerst gepresenteerd op de New York Auto Show als een prototype. Het ontwerp is van Ralph Gilles. Hij concurreert in de hogere middenklasse met onder andere de Mercedes E klasse en de BMW 5 serie.

In de Verenigde Staten wordt het basismodel de Chrysler 300 genoemd. Deze is te herkennen aan een minder luxueus interieur, eenvoudiger uitgevoerde koplampen/achterlichten en een gewijzigde voorbumper. De Chrysler 300 met het hoogste uitrustingsniveau en de V8-motor wordt in de Verenigde Staten de 300C genoemd. Voor Europa werd besloten om alle auto’s het exterieur en het interieur van de 300C te geven, vandaar dat de auto (in Europa althans) alleen als 300C leverbaar is.

De Chrysler 300C limousine heeft een imposante uitstraling door zijn brede front en uiteraard zijn negen meter lengte. Het is een chique en zeer elegante limousine. Ze zijn uitgebouwd op basis van de gewone Chrysler 300C’s. De Chrysler is een zeer luxe auto die veel in het zakenleven wordt gebruikt. Het is dan ook niet gek dat deze luxe personenauto uitgebouwd werd tot een nog luxere limousine variant, bestemd voor het vervoer tot maximaal acht passagiers.

Vraag een offerte aan!