When quality matters

Eindhoven Airport

Opgericht in 1935 met toendertijd de naam Welschap is Eindhoven Airport nu met ongeveer 5 miljoen passagiers per jaar op Schiphol Airport na de grootste luchthaven van Nederland. Met tachtig bestemmingen in Europa worden hier veel vakantievluchten uitgevoerd, maar ook het zakelijk vervoer viert hoogtij. De snelle afhandeling, de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid worden door de klanten als erg prettig ervaren.

De vliegmaatschappijen die hier vertegenwoordigd zijn, zijn Ryanair, Transavia, Wizz Air, Corendon, Vueling Airlines, TUI en Jetairlfy. Behalve de burgerluchtvaart heeft Eindhoven Airport ook een militaire basis vanwaar ooit bijzondere vliegtuigen van Defensie landen en opstijgen.

De bereikbaarheid van Eindhoven Airport is met de trein niet mogelijk vandaar dat er veel gebruik wordt gemaakt van taxi’s. De rit vanaf het station duurt ongeveer 15 a 20 minuten en kost maximaal € 30,00. In Noord Brabant wordt veel gebruik gemaakt van onze service om u thuis op te laten halen en rechtstreeks naar onze luchthaven te brengen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en wanneer u met meerdere personen reist valt het prijsverschil met openbaar vervoer reuze mee. Overtuig uzelf en boek een taxi bij de Eindhovense Taxi Dienst.

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht en reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie Payments of factuur achteraf