When quality matters

Airport service

Uw vakantie of zakelijke reis begint met de Airport Service van de Eindhovense Taxi Dienst.

Wanneer u met veel bagage reist is het vervoer per taxi een veelgebruikte optie. De bagage wordt voor u in en uit de taxi geplaatst en taxi’s hebben bij alle luchthavens een aparte strook vlak bij de vertrekhal waardoor u veel tijd en gesjouw bespaart. Wanneer wij u weer ophalen staat onze chauffeur altijd meteen na landing bij het Meeting Point op u te wachten met een naambord. Bij ontmoeting wordt wederom uw bagage (indien u dat prettig vindt) van u overgenomen.

Welke luchthaven?

Voor vervoer van & naar Eindhoven Airport kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. Echter ook voor vervoer van en naar de intercontinentale luchthavens zoals Schiphol Airport, Düsseldorf Airport en Brussel Airport hanteren we vaste prijzen, welke zeer scherp zijn gezien ook het type voertuig waarmee u vervoert wordt. Er worden door ons nooit extra kosten in rekening gebracht bij eventuele vertragingen of oponthoud bij douane. Vaste prijs = vaste prijs.

Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden en daarop anticiperen. Het reserveren van een taxi voor onze Airport Service kunt ook via de website doen. Ga hiervoor naar reserveren (gele button rechtsboven). Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, zodat wij contact met u op kunnen nemen zodra het vliegtuig is geland.

Overtuig uzelf en maak een reservering!

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht en reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie Payments of factuur achteraf