When quality matters

Brussels Airport

Brussels Airport is met bijna 25 miljoen passagiers per jaar de grootste luchthaven van België. Met veel intercontinentale bestemmingen is het een geliefd vliegveld. Er wordt zowel gesproken van Zaventem Airport als van Brussels Airport. Belangrijk is Brussels Airport niet te verwarren met Brussels Charleroi Airport. Dit vliegveld ligt 70 km ten zuiden van Brussel en is een voorname Hub van Ryan Air en Wizz Air. U bent niet de eerste die op het verkeerde vliegveld staat! Controleer dus goed uw vliegticket.

Brussels Airport biedt genoeg faciliteiten om de tijd door te komen. U moet denken aan; kapper, gebeds en meditatieruimtes, vergaderruimtes en vele horecagelegenheden. Het gehele vliegveld biedt gratis WiFi. Op Brussels Airport werd destijds het eerste filiaal van Starbucks van België geopend.

Vanuit Eindhoven is de reistijd exact gelijk met Schiphol Airport, namelijk 1,5 uur. Bijkomend voordeel is dat de busbaan die 20 km voor Antwerpen begint ook toegankelijk is voor taxi’s. En de Belgische verkeersdienst maakt geen onderscheid tussen Belgische taxi’s en Nederlandse taxi’s. Er is dus geen snellere manier om van Eindhoven naar Zaventem (Brussel) Airport te geraken als met een taxi. Overtuig u zelf en boek een taxi bij de Eindhovense Taxi Dienst.

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht en reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie Payments of factuur achteraf