When quality matters

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport, opgericht in 1927, is na Frankfurt en München de grootste luchthaven van Duitsland. Er zijn drie terminals en twee start- en landingsbanen. In 2017 maakten ongeveer 25 miljoen mensen gebruik van deze luchthaven. Het grote voordeel van deze luchthaven is dat deze zeer overzichtelijk is met één lange strook met alle terminals, balies en horecagelegenheden. U kunt hier simpelweg niet verdwalen.

Doordat het niet te groot is zijn de bagage afhandelingen relatief snel en staat u, zelfs met ruimbagage, vaak in ongeveer 15 minuten na landing weer buiten.Wanneer u met een taxi van de Eindhovense Taxi Dienst naar de luchthaven toe gaat zijn er extra voordelen.

Het openbaar vervoer is bijzonder lastig aangezien u met de trein twee keer over moet stappen. Vooral die tweede overstap wordt nog wel eens gemist en dan zit u in de trein die de verkeerde kant op gaat. En dan maar hopen dat u dat op tijd in de gaten heeft! De route naar Düsseldorf is voor taxi’s erg interessant omdat er zowel over de A40 als de A61 gereden kan worden.

Al onze voertuigen zijn voorzien van de modernste navigatiesystemen met life traffic informatie zodat onze chauffeur altijd kan zien of er op zijn route files zijn. Zo ja, dan schakelt de chauffeur meteen over op de andere variant.Onze chauffeur zal u altijd op staan te wachten bij het Treffpunkt (Meeting Point) met een naambord en vanaf daar is het 5 minuten lopen naar de auto. Overtuig uzelf en boek een taxi bij de Eindhovense Taxi Dienst.

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht en reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie Payments of factuur achteraf