When quality matters

Amsterdam Schiphol Airport

Schiphol Airport, opgericht in 1920, is met zes landings- en startbanen de grootste luchthaven van Nederland. Op Londen en Parijs na is het zelfs de grootste van Europa.

Schiphol is vaker door verschillende onderzoeken uitgewezen als één van de prettigste luchthavens ter wereld. Alles is zeer overzichtelijk en ergonomisch ingedeeld zodat je als passagier nooit lang hoeft te lopen, ondanks dat het zo’n grote luchthaven is.

Taxivervoer van & naar deze luchthaven biedt extra voordelen omdat taxi’s zeer dicht bij de gate mogen parkeren. Bij het ophalen is het Meeting Point de aangewezen plek waar onze chauffeur met een naambord op u zal staan te wachten en hij/zij u zal begeleiden naar de taxi. Deze route van ongeveer 5 minuten is zelfs binnendoor Schiphol, u wordt in de winter dus niet koud en natgeregend tijdens de wandeling.

Neem nooit ongevraagd gebruik van taxi’s die u worden aangeboden in de aankomsthal! Dit heeft meerdere malen geleid tot vervelende tot ronduit gevaarlijke situaties. Vaak is hier sprake van snorders en geen legitieme taxichauffeurs wat kan resulteren in onvriendelijke bejegening, voertuigen in slechte staat van onderhoud en woekertarieven. Al meerdere malen hebben vooral buitenlandse toeristen aangifte gedaan bij het politiebureau omdat zij voor de rit van Schiphol naar Amsterdam (22 kilometer) bedragen van honderden euro’s moesten afrekenen. Naderhand is de chauffeur natuurlijk niet meer te achterhalen en hebben de toeristen niet bepaald een positieve eerste indruk!

Speel op safe en bestel een taxi bij de Eindhovense Taxi Dienst

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht en reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie Payments of factuur achteraf