• BMW 7 van de Eindhoven Taxi Dienst

When quality matters

Taxi vervoer

Voor zowel particulieren als het zakelijk segment bieden wij hoogwaardig taxi vervoer tegen reguliere taxiprijzen. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij alleen werken met zelfstandige ondernemers en zodoende minder financiële lasten dragen. Het is dus mogelijk om in een luxe auto als de Audi A8, BMW 7 of Mercedes S vervoert te worden tegen de in Nederland geldende taxitarieven.

De luxe voertuigen worden meestal wel pas ingezet bij afstanden vanaf tien km of een tijdsduur van minimaal 30 minuten. Voor kortere ritten kunt u ook een “standaard” voertuig krijgen (bijv. Audi A6, BMW 5 of Mercedes E, ) maar nog altijd in onberispelijke staat, vrij van daklichten en reclame en keurig geklede chauffeurs.

Wij belonen ook klanten die ruim van te voren reserveren! Voor ons zijn ritten die ruim van te voren zijn geboekt zeer welkom omdat wij daar de planning goed op aan kunnen passen. Het komt helaas nog al te vaak voor dat klanten twee tot drie uur voordat hun vlucht vertrek ons bellen voor een taxi. Als wij op dat moment volgeboekt zijn kunnen wij niets anders doen dan een telefoonnummer geven van een collega bedrijf, maar als deze ook geen taxi beschikbaar heeft kan het heel spannend worden. Daarom adviseren wij altijd een reservering zo vroeg mogelijk te maken. Wij belonen dit door vroegboekers de meest nieuwe en luxe voertuigen in de plannen.

Voor lange afstanden gelden lagere tarieven deze zijn terug te vinden op onze Tarieven pagina.

Wilt u een taxi reserveren, druk dan op de gele knop Nu Reserveren hieronder.

  • Keuze uit: Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Al onze voertuigen zijn zonder daklicht of reclame

  • Bij lange afstanden: Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Betalingsmogelijkheden: contant, PIN, Credit Card, Mollie of factuur achteraf