When quality matters

VIP vervoer

Wilt u het beste voor uw klanten of belangrijke zakenrelaties? Wij vervoeren met enige regelmaat VIP vervoer voor internationale castingsbureaus, artiestenbureaus en zakenmensen die door hun bekendheid behoefte hebben aan discreet en luxe vervoer. De voertuigen die wij hier voor inzetten zijn speciaal hiervoor uitgerust. Exclusieve limousines uit het hogere segment met alle mogelijke gemakken voor maximaal comfort en donker getinte ramen zodat er van buitenaf geen zicht is naar binnen.

Uw relatie wordt opgewacht door een vloeiend Engels, Frans of Spaans sprekende chauffeur in kostuum met stropdas. Deze zal altijd aanbieden bagage te dragen en bij regen een paraplu aanbieden om droog in te kunnen stappen. Onderweg is altijd Spa blauw en een lichte versnapering beschikbaar.

Afwijkende vragen worden altijd direct opgepakt en uitgevoerd (koffie onderweg of een kleine omweg om iets te bekijken etc.). De chauffeur wordt altijd ruim ingezet voor dit soort werk en heeft niet meteen aansluitend een andere rit. Indien uw relatie langere tijd ergens verblijft is het ook mogelijk de chauffeur voor een dag (-deel) in te huren. Deze dienstverlening wordt ook vaak omschreven als conciërgedienst, hij kan u bijstaan in allerlei vraagstukken die voor klanten uit het buitenland (en zeker bekende personen) moeilijk zelf uitvoerbaar zijn. Geen vraag is ons te gek!

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Inclusief Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Altijd zonder daklicht en/of enige vorm van reclame

  • Alle internationale Credit Cards geaccepteerd of facturatie achteraf