• VIP vervoer in Eindhoven

When quality matters

VIP vervoer

Wilt u het beste voor uw klanten of belangrijke zakenrelaties? Wij vervoeren met enige regelmaat VIP vervoer voor internationale castingsbureaus, artiestenbureaus, reisbureau’s en zakenmensen die door hun bekendheid behoefte hebben aan discreet en luxe vervoer. De voertuigen die wij hier voor inzetten zijn speciaal hiervoor uitgerust. Exclusieve limousines uit het hogere segment met de hoogste veiligheidsclassificaties, alle mogelijke gemakken voor maximaal comfort en donkergetinte ramen voor maximale privacy.

Maximale service en discretie

Uw relatie wordt opgewacht door een Engels, Frans of Spaans sprekende chauffeur in kostuum met stropdas. Hij/zij zal aanbieden bagage te dragen en bij regen een paraplu aan te bieden om altijd droog in te kunnen stappen. Onderweg is koffie, Spa blauw en een lichte versnapering beschikbaar.

Conciërgedienst

Afwijkende vragen worden direct opgepakt en uitgevoerd (bijv. langs een winkel of een kleine omweg om iets te bekijken etc.). De chauffeur wordt altijd ruim ingezet voor dit soort werk en heeft niet meteen aansluitend een andere rit. Indien uw relatie langere tijd ergens verblijft is het ook mogelijk de chauffeur voor een dag (-deel) in te huren. Deze dienstverlening wordt ook vaak omschreven als conciërgedienst, hij/zij kan u bijstaan in allerlei vraagstukken die voor klanten uit het buitenland (en zeker bekende personen) moeilijk zelf uitvoerbaar zijn. Geen vraag is ons vreemd.

  • Keuze uit o.a. Audi A8, BMW 7, Mercedes S of V klasse

  • Inclusief Spa blauw, lichte versnapering, wi-fi en 230 Volt

  • Altijd zonder daklicht en/of enige vorm van reclame

  • Alle internationale Credit Cards geaccepteerd of facturatie achteraf