Go to Top

Mercedes Benz V klasse

 

Een van de meest luxueuze personenbussen van dit moment is de Mercedes V klasse. Deze bus is van binnen het best te vergelijken als een luxe kantoorruimte. Met zijn brede en comfortabele captain seats biedt deze bus ruimte voor maximaal 5 passagiers. U heeft alle ruimte om bagage, laptops en werkmateriaal mee te nemen in de bus. Met 230 Volt en Wifi aansluiting kunt u doorwerken tijdens de reis. Tussen de stoelen in is zelfs een opklaptafel wat extra ruimte biedt om spullen op te leggen. Ook is deze bus erg geschikt om een vergadering voort te zetten tijdens de reis. Dit is geen taxibus maar een rijdend kantoor. Hij is van alle gemakken voorzien.

Deze V-klasse is uitgerust met een 7G-Tronic Plus-transmissie voor een soepel en geruisloze overgang in zijn versnellingen, donkergetinte ruiten, leren bekleding, automatische airco voorin en semiautomatische airco achterin, Command Online, elektrisch bedienbare schuifdeuren links en rechts, ambiente-verlichting, houtlook-afwerking, led Intelligent Light System, het Easy Pack voor de achterklep en Agility Control.

Met de V-Klasse beschikt u over zeeën van ruimte, zodat u alles wat u nodig hebt kunt meenemen. Daarnaast zorgt een groot aantal slimme oplossingen voor een comfortabele rit. Deze bus heeft standaard achterin vier individuele zitplaatsen (met armsteunen) verdeeld over de tweede en derde zitrij. Alle zitplaatsen in de V-Klasse hebben eigen veiligheidsgordels. Tevens kunnen de stoelen door middel van het quick-release systeem eenvoudig worden verwijderd of tegenover elkaar worden geplaatst (vis-á-vis).

De nieuwe V-Klasse blinkt uit in veelzijdigheid. Hij is inzetbaar als ruime reisauto en is door zijn luxe uitstraling geliefd als VIP-shuttle bus. Deze factoren samen maken de V-Klasse tot een grootse MPV. Al op het eerste gezicht is de V-Klasse direct herkenbaar als een echte Mercedes-Benz. Dat begint met de krachtige grille met chroomafwerking en de fraai vormgegeven koplampen. Het silhouet wordt bepaald door elegante ‘contourlijnen’ die over de flanken omhoog lopen.

Evenals alle andere modellen van Mercedes-Benz biedt de V-Klasse een hoog ‘welkom-thuis-gehalte’. Dat zit hem in de elegante vormgeving van het interieur, het gebruik van hoogwaardige materialen en attente details zoals ambiente-verlichting. Kortom, wilt u een luxe taxibus geschikt voor groter groepen, dan is deze V-klassse de beste keus!

Reserveer deze bus!